fbpx
GO UP
shanghai summer school nanjing road štipendija

Štipendija

Udeleženci Shanghai Summer School z aktivnim študenstkim statusom imate možnost pridobitve študijske štipendije v višini 900 evrov.

 

Verjamemo, da je štipendija pomemben dejavnik pri odločitvi za obisk poletne šole. Ker si želimo, da vas to možnost izkoristi čim več, vam skušamo pri tem čim bolj pomagati.

 

S prijavo in plačilom prvega obroka za poletno šolo ti kot uradnemu udeležencu poletne šole z naše strani zagotovimo vse potrebna navodila, dokumente ter uradno vabilo Donghua University, ki ga potem predložiš svoji fakulteti ter Javnemu skladu v sklopu dokumentacije za razpis.

 

Marsikdo se pogosto ustraši saj si misli, da zagotovo ni ta srečnež, ki je opravičen do štipendije oz. misli, da je sam postopek prezahteven. Pridobitev štipendije je povsem objektiven postopek,  predvsem odvisen od razpisnih pogojev, ki jih razpiše Javni štipednijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS. Zato ti predlagamo, da si podrobno prebereš pogoje 260. javnega razpisa.

 

Razpis je namenjen študentom, zato je pomembno, da imaš ob prijavi na razpis veljaven študentski status.

 

Shanghai Summer School s svoje strani izponjuje vse pogoje 260. javnega razpisa. Ob koncu programa, ob pogoju, da uspešno opravite izpiti, pridobite mednarodno ovrednoten certifikat o opravljeni poletni šoli, ki ga morate predložiti Javnemu sklad. Certifikat izda Donghua University.

 

Pomembno je da na svoji fakulteti sami uredite potrditev, da bo vaša fakulteta ovrednotila udeležbo poletne šole kot del izobraževanja. Le-to fakultete uveljavljaj različno, bodisi kot izbirni predmet, prilogo k diplomi ali kakšen drugi način iz katerega je razvidno, da fakulteta udeležbo prizna kot del izobraževanja. Glede na pretekle izkušnje večina fakultet Univerze v Ljubljani, Mariboru ter Koprske Univerze tovrstno udeležbo priznava. Predlagamo ti, da se glede priznavanja poletne šole pozanimaš že pred prijavo na poletno šolo in tako rešiš nevšečnosti. 🙂

 

Še več informacij najdeš na spletni strani Javnega sklada RS.

 

Prav tako ti z veseljem pomagamo tudi sami. Za vsa vprašanja smo ti na voljo preko maila oz. Facebook chata.