GO UP
Image Alt

Globalna družina

“Prijateljstvo je največje darilo življenja.”

5  let  | 14 različnih držav | Nešteto ustvarjenih prijateljstev!

Shanghai Summer School so-ustvarjamo vsi. Prav vsak posameznik, ki se nam pridruži je del zgodbe. Ravno zaradi tega je vsako poletje, ki ga skupaj preživimo edinstveno.

V preteklih letih se je poletne šole udeležilo skoraj 400 študentov iz 14 različnih držav. Vsi, tako udeleženci kot organizatorji, delimo eno skupno željo po ustvarjanju novih prijateljev.

Nepozabni spomini, ki jih skupaj ustvarimo med enomesečno izkušnjo nas povezujejo celo življenje. Mi tovrstno izkušnjo radi imenujemo Globalna družina.

Kljub vsej veličini Šanghaja, svetovne metropole, je vsak posameznik, ki se nam pridruži ter postane del naše Globalne družine tisti, ki dejansko ustvarja izkušnjo mesta, ki se je bomo spominjali celo življenje.

Jure

Nekateri gledajo Holywoodske filme o norih poletjih, drugi pa to doživimo na Shanghai Summer Schoolu.

Karmen

Prijava na Shanghai Summer school, je bila definitivno ena mojih naboljših odločitev. Shanghai je mesto, ki te izziva da postanes nekaj boljšega, da si dovoliš sanjati. Je mesto, ki nikoli ne spi in menim, da vsak lahko v njemu najde nekaj svojega. Hvala vam, da ste mi omogočili noro izkušnjo na Kitajskem, v najboljši družbi!

Luka

Edinstvena izkušnja, ki ti razširi obzorja. Šele v Šanghaju približno občutiš kako velik je svet.

Petra

V polnem pomenu “nora” izkušnja. Ni boljšega načina, kako izkusiti drugačnost Azije kot v družbi norih vrstnikov. Kdo ve, mogoče tudi tebi spremeni pogled na svet.

Prijave so odprte do 15. marca 2018. PRIJAVA
Hello. Add your message here.