GO UP
Image Alt

Globalna družina

“Prijateljstvo je največje darilo življenja.”

5  let  | 14 različnih držav | Nešteto ustvarjenih prijateljstev!

Shanghai Summer School so-ustvarjamo vsi. Prav vsak posameznik, ki se nam pridruži je del zgodbe. Ravno zaradi tega je vsako poletje, ki ga skupaj preživimo edinstveno.

V preteklih letih se je poletne šole udeležilo skoraj 400 študentov iz 14 različnih držav. Vsi, tako udeleženci kot organizatorji, delimo eno skupno željo po ustvarjanju novih prijateljev.

Nepozabni spomini, ki jih skupaj ustvarimo med enomesečno izkušnjo nas povezujejo celo življenje. Mi tovrstno izkušnjo radi imenujemo Globalna družina.

Kljub vsej veličini Šanghaja, svetovne metropole, je vsak posameznik, ki se nam pridruži ter postane del naše Globalne družine tisti, ki dejansko ustvarja izkušnjo mesta, ki se je bomo spominjali celo življenje.

Jure

Nekateri gledajo Holywoodske filme o norih poletjih, drugi pa to doživimo na Shanghai Summer Schoolu.

Mohamed

Moja izkušnja Šanghaja je enostavno… izjemna. Mestni utrip bije 24/7. Le v Šanghaju se ti lahko zgodi, da ob 1ih zjutraj med vožnjo z zabave obtičiš v prometnem zastoju. To je mesto v popolnem pomenu besede “Work hard, play hard”.  

Petra

V polnem pomenu “nora” izkušnja. Ni boljšega načina, kako izkusiti drugačnost Azije kot v družbi norih vrstnikov. Kdo ve, mogoče tudi tebi spremeni pogled na svet.

Ruobin

Zame je Šanghaj mesto priložnosti, mesto kjer je vse mogoče. Tukaj najdeš vse kar potrebuješ za uspeh. Kljub temu je še vedno na tebi, da to priložnost izkoristiš. Moja izkušnja je bila z mestom je bila izjemna. Tu sem spoznal ogromno novih prijateljev s celotnega sveta, Ustvaril sem številna poznanstva iz poslovnega sveta na katera računam, da mi bodo v bližnji prihodnosti prišla še zelo prav. Da ne pozabim še na lokalno hrano. I love it!